Tilaus- ja Toimitusehdot

Yleistä

Uistinkauppa.fi noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä kuluttajakauppaan liittyviä suosituksia.

Tuotteet myydään pääsääntöisesti omasta varastostamme. Toimitamme tuotteet yleensä n. 7 pankkipäivän kuluttua tilauksesta, kun suoritus on hyväksytty ja välitetty verkkokaupalle.

Verkkokaupasta tilaaminen

Tuotteen saatavuus ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia.

Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Maksaminen

Verkkokaupassa voit maksaa Chekoutin kautta pankkitunnuksillasi. Toimitukset myös postiennakolla, postiennakkomaksut lisätään toimituskuluihin.

Tuotteen toimittaminen

Hyväksyt tilauksesi painamalla Tee tilaus –painiketta Ostoskorissa. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa.

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Toimitustavat ja -kulut

Normaalitilaukset hoidetaan Postin kirjepostina tai postipakettina lähimpään postin palvelupisteeseen. Postiennakko ja bussiennakko toimituksissa lähetys ja postiennakkolisän kulut.

Alle 0,5 kg:n painoiset, alle 3 cm:n paksuiset ja A4 kokoiseen kirjeeseen mahtuvat tuotteet toimitetaan Economy-kirjepostina. Tavallista kirjelähetyksen toimitusta ei voi seurata.

Postin kirjeen toimitusmaksu – 4,90€
Postin paketin alle 2 kg toimitusmaksu – 9,90€

Muut lähetystavat :
Postin postiennakkopaketin toimitusmaksu – 14,90€
Matkahuollon bussiennakkopaketin toimitusmaksu – 12,90€

Tilausrajoitukset

Verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt.

Tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.

Tuotteen palautusoikeus

Sinulla on 14 vrk palautusoikeus ostamaasi tuotteeseen. Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olemme lähettäneet väärän tuotteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme pikimmiten.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Sinetöityjen tuotteiden tulee olla avaamattomassa pakkauksessa. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Selvät hintavirheet

Verkkokaupan kauppias pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

jos tuotteella on hinta tai toimituskulu on 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Asiakasviestintä

Verkkokauppa lähettää asiakkailleen sekä markkinointiviestejä että asiakaspalveluviestejä sähköpostiin ja matkapuhelimeen. Jos olet rekisteröitynyt verkkokauppaan, voit joko sallia tai kieltää markkinointiviestien lähettämisen Omat tiedot -sivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalveluviestit liittyvät asiakkaan tilaukseen ja toimitukseen verkkokaupasta. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy asiakaspalveluviestien lähettämisen. Tilausosoite ja muut asiakastiedot tallennetaan palveluntarjoajan asiakastietojärjestelmään asiakassuhteen ajaksi.

Ehtojen muuttaminen

Verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi.